درباره نشریه

مجله علوم و فنآوری چوب و جنگل یکی از فصلنامه های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان می باشد که نتایج آخرین دستاورده های پژوهشی مرتبط با این حوزه ی را منتشر می نماید.

مجله علوم و فناوری چوب و جنگل یکی از فصلنامه های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که نتایج آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در این زمینه را منتشر می کند.مجله سیاست و دسترسی آزاد علوم و فناوری چوب و جنگلکلیه مقالات ژورنال دسترسی آزاد است. دسترسی آزاد روشی است برای دسترسی آنلاین رایگان و بدون محدودیت به محصولات تحقیقاتی. این به طور چشمگیری دنیای نشر علمی را تغییر می دهد. ما مفتخریم که گزینه های انتشار انعطاف پذیر را برای محققان ایرانی و بین المللی که مایلند تحقیقات خود را به عنوان دسترسی آزاد در دسترس قرار دهند ، ارائه می دهیم.ژورنال علوم و فناوری چوب و جنگل اصطلاحاتی را که توسط Creative Common's Attribution (CC-BY) بیان شده دنبال می کند تا اصطلاحات استاندارد دسترسی آزاد باشد.